TARIEVEN

Uiteraard kost uw traject geld, maar u verdient het waarschijnlijk terug, zeker bij problematische situaties. Daarom hieronder een uitleg over onze tarieven.

Red mijn Administratie.com levert maatwerk, afgestemd op uw huishouding.

Wij zijn 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar via: telefoon, e-mail, sms, WhatsApp of Messenger.

Het is algemeen bekend als u schulden en/of rekeningen niet meer kunnen betalen, met een incassobureau en/of deurwaarderkantoor te maken krijgt, kost het u veel meer.

Wij gaan u ontzorgen!

Voor mensen met een minimum inkomen is het vaak lastig om de kosten voor een Budgetcoach te dragen, toch zijn er vaak mogelijkheden.

Partners worden gratis meegenomen als het één totale coaching betreft.

Is dit niet het geval dan zal een toeslag van 50% worden berekend.

Iedere hulpverlening is weer anders vandaar wij verschillende vormen aanbieden. Van eenvoudig tot uitgebreid, van eenmalig tot een langdurig traject. Tarieven zijn altijd anders…

Tarieven van Red Mijn Administratie
Tekst van loesje over administratie

Elders hanteren ze vaak een uurtarief, opstarttarief en beëindigingskosten.

Wij werken voor u als particulier net iets anders en hanteren gedurende uw contract een vast maandtarief voor een bepaalde periode, dit kan je zien als een gespreide betaling.

Kosten starten al bij Euro 99.00 per maand is exclusief btw.

Voor werkgevers / ondernemers hanteren wij ons uurtarief Euro 49,50 exclusief btw. Echter in overleg is na 3 maanden ook een vast bedrag per maand mogelijk.

Bij huisbezoek. Binnen een straal van 15 kilometer zullen wij geen vergoeding van € 0.19 per kilometer doorberekenen, maximaal 3 huisbezoeken. Echter wel eventuele parkeerkosten.

Wilt u een offerte ontvangen of een persoonlijk gesprek, wij horen het graag.